17 Ιαν 2008

Καλά τα λόγια, αλλά οι πράξεις μετράνε...

Η δήλωση του ηθικού αυτουργού της χθεσινής δολοφονίας Σωφέρ Τζίγγερ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού, ("γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό") έμεινε δήλωση..

Η δήλωση του Γκούμα μετά το παιχνίδι της Κυριακής, (" Ο ΠΑΟ σήμερα έπρεπε να κερδίσει 1-4 ή 1-5") έμεινε επίσης δήλωση.

Το μάτριξ όμως του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είχε άλλη άποψη και έγραψε...

9 σχόλια:

scoopy είπε...

Πάντως το χθεσινό θλιβερό γεγονός παίζει να είναι άσχετο με τον αγώνα...

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυφού τη γλυτώσατε την Κυριακή μιλάτε τώρα. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια το γεγονός πως πρόκειται για μια μεγάλη νίκη.

tragedian είπε...

Καλωσορίζω τον chrispap στο αβασάνιστα. Η παρουσία σου θα δώσει άλλη πνοή στο blog.

@προς απογοητευμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Υπομονή παιδιά, τα χρηματιστηριακά sites στα οποία εντρυφώ έχουν πρώτη είδηση την πρόθεση του A. Βγενόπουλου (Marfin Investment Group - MIG) να ηγείται προσπάθειας εξαγοράς του ΠΑΟ. Θα 'ρθουνε μέρες γελαστές.

Εμείς οι ΑΕΚτζήδες προς το παρών υπομένουμε τον σύζυγο της κ. Δέσποινας Βανδή και τον ταβερνιάρη κ. μπαρμπά Φερέρ με τη μουστάκα του.

ChrisPap είπε...

revan: Ίσως να έχεις δίκιο. Ο σωφέρ όμως θα πρέπει να καταλάβει ότι κατέχει και τη θέση του προέδρου της Super League. Άρα, μπινελίκια αυτού του τύπου δημιουργούν ατμόσφαιρα και φανατισμό ακόμα μεγαλύτερο από τον υπάρχοντα, παραμονές τέτοιων αγώνων.

Ανώνυμος: Ας τα βάζατε την Κυριακή κι εσείς.


Tragedian: Ευχαριστώ για την πρόσκληση, καλώς σας βρήκα. Για το Βγενόπουλο έχεις δίκιο. Αν αναλάβει την ΠΑΕ (πράγμα δύσκολο)θ' αλλάξει τις ισορροπίες στο ποδόσφαιρο. Έχει τρελλό χαρτί και μάλλον θα το διαχειριστεί σωστά και σε πιθανή ενασχόλησή του με το τόπι.
Κατά τη γνώμη μου η κορδέλα στην κούπα θα είναι κίτρινη ή κόκκινη.
Ίδωμεν..

scoopy είπε...

@chrispap: Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα άτσω να ασχοληθώ & να γράψω για ποδοσφαιρικά αλλά μ' αυτά που λέει ο κρις έχω να πω:
1. ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ, ΜΟΥΝΙΑ, ΜΟΥΝΙΑ,ΜΟΥΝΙΑ.
2. Φίλοι γαίροι λοιπόν η επιλεκτική σας μνήμη δε σας επιτρέπει να θυμηθείτε πως τα πέντε πρώτα από τα δέκα σας τα πήρατε με παράγκες, συννομωσίες και τον πράκτορα πρότυπο πρόεδρο. συνέπεια αυτού (τυχαία τελείως) το Ch L που μόλις είχε αρχίσει έφερε δεκάδες εκατομυρίων € γίνατε πλούσιοι και αρχίδια ομάδα πάλι σας έφτιαξε. Το ότι κάτι κάνατε φέτος στην ευρώπη δε σημαίνει ότι ο πρόεδρος σας επένδυσε πάνω από το 10% των εσόδων από ευρώπες, διαφημίσεις, εεισιτήρια, μπλουζάκια, καφετέριες, πιστωτικές και δε συμμαζέυεται. Και καλά εμείς οι βάζελοι έχουμε λεφτά πρόεδρο με καβούρια στις τσέπες και μαλακία στον εγκέφαλο. Δε βάζει δεν παίρνει. όλες οι άλλες ομαδούλες όμως πως να συναγωνιστούν τα έσοδα του ch l
(που τα αποκομίσατε πατώνατας πάνω τους);
3. Ξέρετε ποιανού είναι το (35000 θέσεων) Καραϊσκάκη μαλάκες;
4. Καινούργιο αυτό με το Βγενόπουλο. Ξαφνικά σκάει η διαφήμιση με την τρομακτική περιουσία της mig και ρε παιδιά αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό; Απο που έσκασε και έχει τη μισή Ελλάδα; Μα είναι δυνατόν να έχω τόσα λεφτά και να μη με ξέρει κανείς; ΕΕΕΕΕΕΕΕ Βγενόπουλο με λένε και θέλω να είμαι πασίγνωστος, αναγνωρίσιμος και να έχω και ένα στρατό από πίσω μου.
.....................................
Σκατά δεν ξέρω γιατί ασχολούμαι με τους τύπους που με εμπέζουν μπρος στα μούτρα μου.
5. ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ, ΜΟΥΝΙΑ, ΜΟΥΝΙΑ,ΜΟΥΝΙΑ.

tragedian είπε...

@Ανώνυμε φίλε:

στο 1 & 5 δεν έχω να κάνω σχόλια. Καθένας γράφει ότι θεωρεί σωστό.

2: Αν και Αεκτζής δεν νομίζω ότι μια ομάδα που παίρνει κούπα 10 χρόνια στηρίζεται συνεχώς σε μια παράγκα. Σίγουρα συμβαίνει κι αυτό. Αλλά πως να το κάνουμε. Ορισμένες κούπες τις πήραν με την αξία τους. Δηλαδή μου φταίει η παράγκα αν παραπρόπερυσι τελευταία αγωνιστική, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει τον Ιωνικό του ποτέμπορα του Κανελλακη και χάνει το πρωτάθλημα? Οχι να τα λέμε αυτά. ή μήπως σου φταίει ο Κόκκαλης αμα διώχνει ο ΠΑΟ τον Νικοπολίδη και παίρνει όλους τους απίθανους τερματζήδες? Φαντάζομαι πως μετά τα 2 τελευταία παιχνίδια θα το έχουν μετανιώσει αρκετά.

3: Έχεις δίκιο με το Καραϊσκάκη. Είναι σκάνδαλο. Όπως σκάνδαλο είναι και το χάρισμα των χρεών της ΑΕΚ (ξαναλέω, είμαι Αεκτζής) και το διαφαινόμενο του ΠΑΟΚ.

4: Επίτρεψε μου να σε διαφωτίσω για τον Βγενόπουλο. Τα λεφτά προέρχονται από αύξηση κεφαλαίου και πίσω υπάρχουν αρκετά δις πετροδόλλαρα από το Ντουμπάϊ. Κοινώς είπε: Φτιάχνω έναν επιχειρηματικό γίγαντα. Θέλετε να συμμετάσχετε? ε, ελάτε λοιπόν λέει και δώστε μου λεφτά. Μαζεύτηκαν λοιπόν 5,5 δις Ευρώ (Ευρώ έτσι? όχι δραχμούλες). Φαντάζομαι ότι ο Παναθηναϊκος μαζί με τα αυτοκίνητα του Σωφέρ δεν αξίζει πάνω από 50 εκ ευρώ. Άρα μιλάμε για μια τρίχα της Μαρφίν. Στους χρηματιστηριακούς κύκλους πάντως, μόνο άγνωστος δεν είναι ο κυρ Αντρέας όπως αποκαλείται. Ε τώρα θα τον μάθει σιγά σιγά και η υπόλοιπη Ελλάδα. Μόνο μη μας βγει κανάς Κοσκωτάς και γελάσουμε...(ή κλάψουμε)

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ πίστευα ότι θα έμπαινα στη διαδικασία, αλλά... Κάποιοι από όσους φέτος επέλεξαν τα ελληνικά -και όχι τα ηλεκτρονικά- ταχυδρομεία για να στείλουν ευχές που δεν χάνονται με ένα delete βίωσαν την απόλυτη ξενέρα: ο Έλληνας πολίτης αναγκάζεται να αποδεχτεί τη μοίρα του και να σαλιώσει (φτύσε κι άλλο, θα τ' αντέξω) γραμματόσημα του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού. Αρχίζω να αναπολώ τα κιτς γραμματόσημα με την Ακρόπολη...

ChrisPap είπε...

ανώνυμος: Γίνε σαν το σωφέρ τον πρόεδρό σου.. όσο πιο πολύ βρίζεις, τόσο περισσότερο δείχνεις ότι σε πονάει η 4άρα..
Ο Βγενόπουλος είναι πασίγνωστος στην επιχειρηματική πιάτσα.
Σχετικά με παράγκα: όταν έχανες από Προοδευτική, Πανιώνιο, Εργοτέλη και έτρωγες από Ολυμπιακό 1-4 το 2001, 3-0 το 2003 και 4-0 προχθές μάλλον δεν φταίει η παράγκα. Για το Δούρο κάνεις κοκό και δεν μιλάς..

Σχετικά με Κόκκαλη: Βεβαίως κι έβαλε λεφτά στην τσέπη του ,για μαλάκα τον έχεις? Χώνει όμως από την άλλη και φέρνει παίκτες, όπως κι εσύ λες. (ποσοστό όμως πολύ μεγαλύτερο του 10%)
Σχετικά με Καραισκάκη. Υπεγράφη σύμβαση ισχύος 49 ετών. Δηλαδή εσύ αν έβαζες τα λεφτά να κατασκευάσεις γήπεδο, δεν θα έπρεπες να πάρεις κάποιο αντάλλαγμα? Θα το έκτιζες για την ψυχή της μάνας σου?
Και ως βάζελος δεν σε συμφέρει να θίγεις το συγκεκριμένο θέμα, γιατί θέλετε να πουλήσετε τη Λεωφόρο. Πουλάμε κάτι που μας ΑΝΗΚΕΙ. Η Λεωφόρος Δ Ε Ν ΣΑΣ ΑΝΉΚΕΙ, απλά σας έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων. Δεν διαθέτετε την κυριότητά της..