31 Μαρ 2008

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

(και αρκετά γκολ στην πλάτη)


ΑΕΚ: 4

ΟΣΦΠ: 0

Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, οπότε το ευχαριστήθηκα διπλά!

Το ξέρω ότι προβοκάρω, αλλά η γνώμη μου είναι ότι οι γαύροι δε θέλουν καμία λύπηση, σε καμία περίπτωση. Είμαι αντι-γαύρος και όσο περισσότερο με βρίζετε, τόσο εγώ δεν αλλάζω! Καιρός να δείξω και τον κακό μου χαρακτήρα (μόνο οι γαύροι θα τον δείχνουν δηλαδή;)

17 σχόλια:

solaris είπε...

Για να μην λέτε καλέ μου ότι δεν υπάρχει και θεός. Είδατε που δεν πήγαν χαμένες οι προσευχές μου;

simeon είπε...

Φίλε mezcalin, συμμερίζομαι, εγκρίνω και επαυξάνω τα αντί-γαυρικά σου αισθήματα, αλλά το πρωτάθλημα είναι μάλλον τελειωμένη υπόθεση, κατά την ταπεινή μου άποψη. Τον «αγαπητό» Πανόπουλο (Scoda Ξάνθη) τον έχω για πουλητάρι και προβλέπω στο 30’ το σκορ να είναι ήδη 0-2… Ως εκ τούτου, ο πατέρας Σωκράτης θα κάνει εύκολα το 3 Χ 3 και «γεια σας» και το φετινό πρωτάθλημα…

tragedian είπε...

Σε κάθε περίπτωση (έστω και χωρίς αντίκρυσμα) μια 4άρα είναι πάντα ευπρόσδεκτη μετά από 30 χρόνια.
Φάνηκε δυστυχώς πόσο κακό έκανε στην ομάδα ο μουστάκιας λιμοκοντόρος μπαρμπά Φερέρ. Άλλη μια ατυχής επιλογή του κ. Ντέμη Βανδή.

Ανώνυμος είπε...

Κωστενογλου δια βιου λοιπον,με βοηθο του ενα Χερουβιμ ,πως τα λενε αυτα τα σκατοαγγελακια ξερω εγω.Τα πραγματα ειναι απλα στο ποδοσφαιρο,παιζουν οι παιχτες και ενας μαλακας ,συνηθως ο χοντρος που μικρος εφερνε τη μπαλα και αναγκαστικα επαιζε μαζι μας,κανει τον προπονητη..ειναι παντελως αχρηστος αλλα καποιος πρεπει να επιλεγει την 11αδα ,αλλιως θα θελανε να παιζουνε ολοι και δε θα αρχιζε ποτε κανενας αγωνας.
κατα τα αλλα..ΤΕΣΕΡΡΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΓΑΒΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑΑΑ!!

ChrisPap είπε...

Μαύρη νύχτα και μαύρη σελίδα η Κυριακή που πέρασε. Έχω όμως μία ερώτηση για τον ανηψιό του Ντόναλντ Ντακ:

Τι δεν έχει δει ο μαθητής της Β' Γυμνασίου?

tragedian είπε...

Μεγάλη επανεμφάνιση του Chrispap.
@Chrispap:
Μας έλειψες φίλε μου. Σε περίμενα να εμφανιστείς 100% σε νίκη του Ολυμπιακού. Να απαντήσω και στο κουϊζ λοιπόν:
"Την ΑΕΚ να παίρνει Πρωτάθλημα..."

mezcalin είπε...

Τι θα γίνει, ρε chrispap; Μόνο σε ποδοσφαιρικές κουβέντες θα σε βλέπουμε; Κακώς χάνεσαι!
Απαντώντας τόσο σε εσένα, όσο και στον εξαιρετικό συν-blogger simeon, έχω να πω ότι πράγματι το πρωτάθλημα θα ξαναπάει στον Πειραιά. Έτσι, τον επόμενο χρόνο θα μιλάμε για μαθητές και μαθήτριες της Α' γυμνασίου. Μετά το γυμνάσιο ακολουθεί και το δημοτικό! Κι όσο για σένα, solaris, το γεγονός ότι οι προσευχές σου εισακούστηκαν σημαίνει είτε ότι είσαι ευσεβής κοπέλα (πράγμα που με ανάβει) είτε ότι είσαι αμαρτωλή (πράγμα που με ανάβει περισσότερο) την οποία ο θεός δέχτηκε μεγαλόψυχα στις αγκάλες του.

solaris είπε...

@mez
Τι γίνεται στην περίπτωση που είμαι ευσεβώς αμαρτωλή ή αμαρτωλά ευσεβής (μπορώ να βρω και μερικούς άλλους συνδυασμούς);Αν σε ανάβω σε όλες τις περιπτώσεις μπορώ να ανακράξω εις τους ουρανούς:Επιτέλους!Βρήκα έναν άντρα να τον ανάβω όπως και να είμαι!Και ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω ότι η αγαπημένη σου σολάρις είναι μια καλόγρια από το μοναστήρι της Χρυσοπηγής(εκεί γνώρισα άλλωστε και τον τραγογένη μοναχό forns που με μύησε στην αμαρτία του ιντερνετ) ;-)
Πάντως εγώ θα θυμιατίσω καλού κακού και θα δοξολογήσω τον Κύριο για την συντριπτική νίκη της ΑΕΚ(ομάδα μου κι εμένα πια) - φυσικά μαζί με τον Ριβάλντο και τον Κωστένογλου.

mezcalin είπε...

Εδώ και καιρό είχα αποφασίσει να γίνω καλόγερος. Δε μπορούσα όμως να αποφασίσω σε ποιο μοναστήρι να κλειστώ. Τώρα ξέρω...

Ανώνυμος είπε...

Κέρδισε έναν ακόμα οπαδό η ΑΕΚ τη solaris. Κα΄τι είναι κι αυτό, αφού για τη κούπα δύσκολο.

solaris είπε...

Μμμμ...Ο διαβολοκαλόγερος Ρασπούτιν/Mezcalin και η αυθάδης περιπεσούσα καλόγρια Κασσιανή/Solaris στο ίδιο μοναστήρι...Δεν είναι κακός συνδυασμός.Καθόλου θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

προς Κρισπαπ
Ενας μαθητης της Β'γυμναΣιου δεν εχει δει ...πολλα!(τι με νοιαζει εμενα τι δεν εχει δει?)
ειδε ομωθ τα 4 ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΖΟΛΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ChrisPap είπε...

ΑΝΗΨΙΕ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟΨΕ.. ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΘΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ 90'..
ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ 3ΑΡΕΣ, ΤΙΣ 4ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ, ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.. Η ΠΙΟ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..
8/2/1981 ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.
ΑΝΤΕ, ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ADULT..

ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΟΝΟΜΑΤΙ PARTY GIRL ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ???
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΙΦΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ??

Ανώνυμος είπε...

Αντι-γαύρος όπως λέμε Αντι-blogger?
Και ποια η διαφορά τελικά?

tragedian είπε...

Γεια σου ρε Chrispap. Αφου τα καταφέρατε φέτος που δεν παίζετε τιποτα, να πάρετε πρωτάθλημα προβλέπω να μην βλέπουμε άσπρη μέρα (και) για την επόμενη 10ετία. Κάνε ένα σχολιάκι για τον Κωστένογλου με τα κομποσκοίνια...Please!!!

The Party Girl είπε...

@Κρισπαπάρα :

Εχεις αγαμίαες τελευταία? Εεεεεεε?
Μπασκλασαρία κωλόγαυρε...

ChrisPap είπε...

To Partouzo lagogirl vgike apo to kavouki tou k milise!!!!(an k me tetoia mapa eisai gia polla maksilaria) Den kserw ti tha ginei avrio Kyriakh, alla esy akoma ypomeneis th 12eth kokkinh sklavia m eksairesh ena xrono anasas...
Ante k sy sto syllalhthrio na diwkseis to sofer!!! Ama den eisai apo Athina, zhta apo ton tragedian na sou dwsei gia ligo k to spiti tou dipla sto Pedion tou Arews na glytwseis k ta exoda!!