28 Μαρ 2008

OΜΑΔΑ ΜΕ λιγο οραμα.(κε πολλους μπαφους)

Η Καρδιτσαα- η πολη μας πρωτυπο-πρωτοπορει και στο τομεα του "αθλητισμου και των ναρκωτικων".
δειτε αυτο νταμπλγιουνταμπλγιουνταμπλγιου.anagennisiKarditsas.τζιαρ.
Γιατι και να μην ανεβει η ομαδα ποτε κατηγορια , οι μπαφοι δε τελειωνουν ποτε.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟ ΓΗΠΕΔΟ!!
πι.ες. φερτε και καμια γκομενα μαζι ε,να παιρνουμε ματι στο ημιχρονο.

(μινι-αποκαλιψη)
ο Κομεντ Μοντερειτορ εινε ο ΚΛΑΡΚ ΓΚΕΙΜΠΛ!!!

8 σχόλια:

mezcalin είπε...

Never trust a fuckin' hippie!
For that matter,
don't trust anyone!

Ανώνυμος είπε...

τι μαλακας που σαι...

solaris είπε...

Κοίτα να δεις η Αναγέννηση Καρδίτσας!Αυτοί πραγματικά πίνουν μπάφους και παίζουν προ(live).A,ρε πατρίδα,εσείς ξέρετε να ζείτε ωραία ,όχι σαν και μας εδώ στην μαύρη ξενιτιά που οι μόνοι μπάφοι που πίνουμε είναι τα καυσαέρια.
ΖΗΤΩ Η ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑ!
ΖΗΤΩ Η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ!
ΖΗΤΩ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ!ΖΗΤΩ!!

mezcalin είπε...

Solaris, συμμορφώσου! Εντάξει για τη λίμνη Πλαστήρα. Είναι και γαμώ τα μέρη! Αλλά μην επεκτεινόμαστε και πάρα πολύ! Εξάλλου, εσείς οι Θεσσαλοί (εύχομαι όχι όλοι) έχετε μια πολύ παρεξηγημένη αντίληψη γύρω από το τι είναι τσίπουρο...

solaris είπε...

Πολυαγαπημένε μου mez, μου αρέσει πολύ όταν με βάζετε στη θέση μου!Αυτή η αυστηρότητα με τρελαίνει!(κακό παιδί το ξέρετε και το κάνετε επίτηδες...)
Αλλά καλέ μου ελάτε στην θέση μου.Είμαι μια ξενιτεμένη Θεσσαλοπούλα που σκέφτεται τον καυτό θεσσαλικό κάμπο και την παίρνουν τα δάκρυα. Μια λέξη υπάρχει για να περιγράψει την νοσταλγία της αποπνικτικής , αυγουστιάτικης λάβρας του κάμπου: καρακαμπίλα!Διαβάστε Καραγάτση και θα με καταλάβετε (ιδιαίτερα κάποια σημεία από τα Συναξάρια των Αμαρτωλών και από τον Συνταγματάρχη Λιάπκιν).
Επίσης , λατρεμένε μου , αναφέρεσθε στο τσίπουρο και μάλλον εννοείτε την προτίμηση κάποιων στον γλυκάνισο (όπως και να το κάνουμε θυμίζει λίγο ούζο).Δεν έχετε δοκιμάσει όμως το περίφημο τυρναβίτικο τσίπουρο.Λέγεται ότι το νέκταρ των θεών του Ολύμπου παραπέμπει στο συγκεκριμένο ποτό.Επίσης γίνονται κάποιες φοβερές γιορτές ετοιμασίας του τσίπουρου όπου οι πραγματικοί μερακλήδες πίνουν κατευθείαν από τα καζάνια.΄Ολο το βράδυ τρώνε και πίνουνε και το πρωί τους βρίσκει μισοπεθαμένους!Φοβεροί τύποι σου λέω!Χαροκόποι!

solaris είπε...

@χοίρωνα
Καλά ρε παιδί ποιός από τους δύο διαχειριστές/κόμεντ μοντερέιτορ είναι ο Κλάρκ Γκέιμπλ;Ο forns πάντως δεν είναι-τυγχάνει να τον γνωρίζω. Μήπως είναι ο προσφάτως αναστάς από του τάφου Μπάστακας; Μάλλον αυτόν θα εννοείς. Θα γύρισε πίσω στη γη με τη μορφή του παλιού ηθοποιού. Και γαμώ τις μετενσαρκώσεις!! Λίγο τα πεταχτά αυτάκια με χαλάνε αλλά το μουστακάκι και το υφάκι είναι φοβερά!Frankly my dear i dont give a dam...

mezcalin είπε...

Αχ, άρχισες πάλι αυτά τα διονυσιακά και με έφτιαξες βραδιάτικα! Για σένα ακόμα και γλυκάνισο μπορώ να βάλω στον οργανισμό μου. Πού με κατάντησες;! Προδίδω την ιδεολογία μου!

ChrisPap είπε...

Άμα σου φέρω τον Έβερτ βολεύεσαι?