6 Μαρ 2008

Ετοσ 20018 μουχου (φουτουριστικον)

Είναι Κιριακη το Ετος 2018ον και εχο παη μια βολτα στα αγαπημενα μου Εξαρχεια.Εκη που περπατουσα σκηφτος και αναμεσα από τα αραγμενα τραπεζια ,μου τραβηκσε τη προσοχη ένα ζεβγαρι πουτσακονοντουσαν εντονα.Ο τυπος ηταν ετημος να τη χαστουκησει τη γκομενα (κρατουσε ένα χαστουκοψαρο) κσι η γκομενα ετημη να βαλη τα κλαματα (κρατουσε μια μασκα που από τα ματια κηλουσαν δακρια).Πλισιασα πιο κοντα για να ακουσο τη λεγανε και…τοτε τρελαθικα!Γιατι δεν ακουγα τιποτα! Ρε μπασκε και ηνε κοφαλαλη(κε οι δυο)?? σκεφτηκα.
Κε σηνεχησα τη βολτα μου.
Στο διπλανο τραπεζακι ομοςς ξαναεπεσα σε μια παρεα που ηταν κοφαλαλη (ολοι) γιατι ηταν τρης φιλη(3) που ο ενας μηλουσε και οι άλλη(δυο) γελουσανε.
Πλισιασα πιο κοντα και παλι δεν ακουγα τιποτα ομος.Κηταξα και πανο από τα κεφαλια τους να δο μηπως ηταν κανενα συνεφακι και εκη μεσα ηχε τις ατακες τους (ηπα μηπος ητανε τιποτα ηροες κομικ που ξεγλιστρισανε από τα γκατερ.. γιατι πριν ηχα παρη κε κατι τριπακια κε δε θελη πολύ ο ανθροπος να καη) αλλα δεν ητανε χαρΤινη ηροες τελικα.
Μη τα πολιλογο- γιατι εχο βαληκαι οριο 5 λεπτα το κάθε ποστ που γραφο- στεκομε μπροστα τους και αρχιζο να φοναζο «γιατι δε σας ακουωωω?? ΓΙΑΤΙΙΙΙ??»
ΟΙ τυπη (και οι 3 και το ζευγαρι) με κηταξανε εντρομη (ολοι τουσ) και με το δαχτιλο στο στομα μου κανανε το συμα του «Σσσσουτ». μετα ενας εγραψε κατι σε ένα χαρτη και μου το εδοσε να το διαβασω.
Εγραφε τα εξη- και τορ απου το σκεφτομε ανατρηχιαζο ε-

«Ειμαστε υπο καθεστως Comment Moderation.Οτι λεμε πρεπει πρωτα να εγκριθει από τον Comment Moderator που εχει αναλαβει τη διαχειριση του λογου μας.Αν γινουν δεκτες οι συνομιλιες μας και θες να ακουσεις τι λεγαμε ξαναπερνα αυριο και ζητα από τη διευθυνση τις εγκρινομενες συνομιλιες..Μιχαλης».

4 λεπτα και 43 δεφτερολεφτα ..ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ.

10 σχόλια:

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Απιστευτα εξυπνο,τρυφερο, πικρο,μελαγχολικο.
Συγχαρητηρια φιλε.

mezcalin είπε...

Πέρα από την πλάκα, το κείμενο τα σπάει.
Θα προτιμούσες όμως να είχαν παραμείνει αναρτημένα φασιστικά σχόλια;

solaris είπε...

...κρατουσε μια μασκα που από τα ματια κηλουσαν δακρια...
Στο' χα πει ότι είσαι γεννημένος ποιητής ρε μπαγάσα.
Από κει και πέρα ο κόμεντ μοντερέιτορ (αυτός ο τίτλος είναι καταπληκτικός - κάτι σαν λατινοκουβάνικο κομάντε μαντατόρ)σκουπίζει τα σκατά. (Μερικές φορές - όχι πάντα). Προσωπικά αν εξακολουθούσα να διαβάζω φασιστικά κειμενάκια ή δήθεν λιβελλογραφήματα θα ξενέρωνα πολύ άσχημα. Κυνικά να στο πω , εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαγράφω (είναι ενάντια στην αισθητική μου)αλλά χαίρομαι μερικές φορές που κάποιος το κάνει. Είναι όπως και με τους νεκροθάφτες - κανείς δεν θέλει να γίνει αλλά κάποιος πρέπει να θάβει τους νεκρούς. Στενοχωριέμαι που νιώθω έτσι,αλλά τι άλλο μένει; Είμαι πρόθυμη να δεχτώ οποιαδήποτε διαφορετική άποψη αρκεί να είναι βασισμένη σε επιχειρήματα. Περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

ισε & πιητίς ταιληκά αννεπρώκωπαι;

neoinileias είπε...

KALO POST

Archibald είπε...

Δια τον ευγνεστατω πλειν ωμωσ υποκριτι χοιρωνα...
Who are you to wave your finger?
Ya' must have been out your head.
Eye hole deep in muddy waters.
You practically raised the dead.

Rob the grave, to snow the cradle.
Then burn the evidence down.
Soapbox, house of cards, and glass,
So don't go tossin' your stones around.

καταλβσ?

trelliaris είπε...

Μπράβο μπράβο
τα θερμά μου συλλαλητήρια

Ανώνυμος είπε...

...

Ανώνυμος είπε...

;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

eisai megalos...