17 Μαρ 2008

Ρε μη σας παίρνει από κάτω


Σας καταλαβαίνω. Έρχεται ο άγιος πάσχας, νηστεύετε, θα πεθάνει κι ο χριστούλης αλλά μη μασάτε.
Έχουμε και ευχάριστα. Τη βδομάδα αυτή θα λυθεί μια και καλή το ασφαλιστικό και θα έχουμε πλέον μια σιγουριά για το μέλλον μας.
Βγέιτε λοιπόν στους δρόμους να χαρείτε ανέμελοι την άνοιξη και αν συναντήσετε και καμιά πορεία και σας καθυστερήσει μην τους αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Έλα να ξυπνάμε...
που σαι ρε χοίρωνα να βριστούμε λιγάκι; μου λειψες.

4 σχόλια:

solaris είπε...

να' σαι καλά ρε τρελιάρη!είχα απελπιστεί!
έλεγα:μα κανένας δεν υπάρχει σ' αυτό το blog;ευτυχώς που ανέβασες αρκά και γέλασε λίγο το χειλάκι μας!πάντως εγώ την Τετάρτη θα κατέβω στην πορεία και ας χαλάσω τη διάθεση σε ανέμελους περιπατητές!προτείνω να κατέβουμε στους δρόμους ως blog και να διαμαρτυρηθούμε αβασάνιστα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ΄όλα χαιρετώ παλιούς και νέους συντρόφους, και ζητώ συγνώμη που κάνω την πρώτη μου εμφάνιση στο blog με σχόλιο και όχι post.

@trelliaris : Φίλε και σύντροφε trelliari, ομολογώ πως σε πρώτη ανάγνωση του κειμένου σου απογοητεύτηκα. Γιατί μπορεί η τοποθέτησή σου να είναι κατά βάση χιουμοριστική, παρ΄ όλα αυτά όμως – και δεδομένων των συγκυριών των ημερών – δεν παύει να είναι κατά βάση αντιδραστική ή τουλάχιστον «απολιτίκ»!!!
Μέρες που είναι περίμενα από όλους μας μία τοποθέτηση πιο ουσιαστική και σαφώς πιο φανερά αγωνιστική. Το λιγότερο που οφείλουμε στους εαυτούς μας σήμερα, είναι αφενός η συμμετοχή μας σε όσο το δυνατό περισσότερες από τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται, αφετέρου η προσπάθεια να παρακινήσουμε και άλλους ανένταχτους συντρόφους (και μη) προς την κατεύθυνση αυτή.
Και για να το πάω ακόμα παραπέρα, η προσπάθεια πρέπει να επικεντρωθεί στη διαρκή συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων, ούτως ώστε να μπορεί να αποκτήσει νόημα το σύνθημα «ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ – ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ;»

@solaris & λοιπούς αβασάνιστους : Σαφώς και πρέπει να συμμετάσχουμε μαζικά σαν blog στην απεργία και στο συλλαλητήριο (έστω και χωρίς πανό σε πρώτη φάση) της Τετάρτης, και επιπλέον προτείνω να προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε και στην ολονύχτια συγκέντρωση-περικύκλωση της Βουλής για το Ασφαλιστικό, την Τρίτη 18 Μαρτίου που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ (καλώς ή κακώς) και να προσπαθήσουμε να φέρουμε και όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.

ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 70

trelliaris είπε...

@magiakofski: σύντροφε κι εγώ ήθελα να το προτείνω (μου το πρότεινε ο justeline πριν λίγο, αλλά θα προλάβαινα να το παραθέσω) μα σκέφτηκα πως θα με ξαναπεί ο χείρωνας τσιπράκι και θα με πάρει πάλι από κάτω και θα πλακωθώ στα τσιπουράκια και καταλαβαίνεις.

όσον αφορά το ποστάρισμα είχε πρόθεση καθαρά χιουμοριστική αλλά εφόσον το κόμμα την κρίνει αντιδραστική προτείνω να τη διαγράψουμε.

Πω πω ρε πούστη μου πέφτει πολύ σκληρή κριτική και ποίηση σ' αυτό το μπλογκ.ωχ

trelliaris είπε...

άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να την τρώμε σε πορείες και απεργίες.

αντιδραστικό



(για πλάκα το γραψα ντάξει;)