29 Μαΐ 2008

Μήπως να τα λέγαμε λίγο και από κοντά;


Ξέρω πως κάποιοι δεν είστε στην Αθήνα και δεν μπορείτε να έρθετε.
Σίγουρα θα βρούμε και άλλες ευκαιρίες να τα πούμε από κοντά
Επίσης είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς θα είστε ενημερωμένοι για το γεγονός.
Απλά λέω πως είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε.

Hasta La Victoria Siempre , ή κάπως έτσι...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hey....Αυτή θα ήταν η πρώτη μου ανάρτηση στο τέλειο blog σας!xaxa!
foxy lady = αδερφή Justelene!

p.s.θα με δεχτείτε στην παρέα σας;εεε;

Μαίρη είπε...

?? δεν το κατάλαβα, τι εννοείς κάπως έτσι και έχεις το μπλοκ μου??


την καλησπέρα μου

solaris είπε...

Βρε,βρε,βρε!Καλά λένε πως τα μεγάλα πνεύματα συναντώντε!
Λοιπόν κυρ Justelene εγώ έτσι κι αλλιώς εκεί θα ήμουν με την παρέα μου(το πατριωτάκι τον Θανάση και τους τζιάπας δεν είχαμε σκοπό να τους χάσουμε με τίποτα).Από κει και πέρα θα ήταν πραγματικά πολύ ωραία να βρισκόμασταν και με άλλους αβασάνιστους συνμπλόγγερς.Ραντεβού λοιπόν γύρω στις 9 στην είσοδο της σκηνής.Όσοι πιστοί προσέρθετε!

Μαίρη είπε...

καλησπέρα, μηπως μπορείς να μου πεις γιατί έβαλες λινκ το blog μου σε αυτό το θέμα??
απλή ερώτηση για τη σχεση μου με τη συναυλία !


φιλικά

Μαίρη

Justelene είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Justelene είπε...

To link σου Μαρία δεν ξέρω πως μπήκε στο post μου. Μάλλον έκανα copy τη φράση από το αποτέλεσμα που μου έβγαλε το google και ήταν από το blog σου. Στη συνέχεια που είδα το blog δεν μου φάνηκε κακό και δεν άλλαξα τη φράση. Το "ή κάπώς έτσι" το έγραψα πριν καταλάβω το μπέρδεμα και σαφώς δεν αναφέρεται στο blog σου αλλά στη φράση αυτή καθεαυτή και στο κατά πόσο δικαιούμαι να τη χρησιμοποιώ.
Ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει πρόβλημα και αν θες μπορώ να το διορθώσω.

@διαχειριστές: στείλτε ρε ρεμάλια πρόσκληση στη foxy lady

bastakas είπε...

(σε ρόλο διαχειριστή)

μέχρι στιγμής,
η foxy lady δεν έχει στείλει κάποιο mail.

Οπότε, που να στείλουμε την πρόσκληση εε;;;

tragedian είπε...

Διαβάζοντας το ολίγον απολογητικό σχόλιο του Justelene που ξεκινά: "Το link σου Μαρία...", μου ήλθε στο μυαλό ο εξαίρετος στίχος του Τζίμη Πανούση: "Τα μπούτια σου Μαρία...".
Τότε κατάλαβα πως έχουμε περάσει πλέον για τα καλά στην ψηφιακή εποχή και πως η μόνη πρόσβαση στη Μαρία, είναι πλέον μέσω του link της...
Τραγικό.

Μαίρη είπε...

κανένα πρόβλημα για το λινκ μου.

Tragedian θα ήθελα να σου απαντήσω πως ο μόνος τρόπος επικοινωνίας κάποιων ανθρώπων μαζί μου δεν είναι το λινκ μου στο μπλοκ ή το e mail μου , όμως στο διαδύκτιο είναι ο μόνος τρόπος και έτσι πρέπει να είναι, αλοίμονο αν είχα προσωπική επαφή με όσους ήθελαν να με γνωρίσουν απο κοντά λόγω του μπλοκ μου , καλώς η κακώς όσο όμορφο είναι το διαδύκτιο αλλο τόσο είναι και επικίνδυνο πολλές φορές .

την καλημέρα μου

Μαίρη

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι άσχετο?

Αφού γράφει Μαίρη, γιατί την αποκαλείς Μαρία?

Και αυτό που λες γίνεται άμα κάνεις cp την έκφραση από τα αποτελέσματα του google.

Μουράτος

tragedian είπε...

@Μουράτος: Την αποκαλούμε Μαρία γιατί έτσι γουστάρουμε. Τι είσαι; της Ασφάλειας;

@Mary: Ζόρικη μου φαίνεσαι. Μήπως έφταιγε το τραγούδι με τα μπούτια σου που σου αφιέρωσα? Ας ξαναδοκιμάσω λοιπόν.
Σου αφιερώνουμε ένα τραγουδάκι των Can που λέει: "Mary oh Mary, so quite contrary..."
Δεν ξέρω αν οι Can είναι εγκεκριμένοι από το ΚΚΕ (μιας και είδα και λίγο το blog σου). Αν δεν είναι στείλε μου σε παρακαλώ μια λίστα εγκεκριμένων ασμάτων από τον Περισσό, να σου αφιερώσουμε ένα.

moyratos είπε...

Ασφαλίτης δεν είμαι, απλά όταν "ενοχλούν" κάπως άσχημα και προκλητικά έναν ανθρωπο και συγκεκριμένα μια γυναίκα μου την δίνει. Δεν είναι σωστό εκτός και αν είσαι σύντροφός της. Μου κάνει εντύπωση και το γεγονός ότι απάντησες αργά προφανώς γιατί πίστευες ότι δεν θα σε δουν (αλλά τουλάχιστον απάντησες και στο blog της Μαίρης). Τεσπα, ελπίζω να μαι λάθος....

loumboubamboula είπε...

Στα ίδια Μαίρη θα ξαναβρεθούουουουμε τ΄ αρχίδια για να πρήξουμε στους γύυυυρω παλιά τσιτάτα για να θυμηθούμε ...

(ζήτω το ΚΚΕ ,ζήτω το έθνος, ζήτω ο Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζούκασβίλι καιτου χρόνου σύντροφοι)

Justelene είπε...

Ο φίλος μας ο loumboubamboula αποφάσισε στις 2/7 να σχολιάσει ένα post που αναρτήθηκε στις 29/5 και έγραψε αυτά που έγραψε.
Και μετά πρέπει να δείξουμε και ανοχή στην άποψή του (αν θυμάμαι καλά) ότι μία από τις βασικές αιτίες του εκφυλισμού του blog είναι ο υπέρμετρος λυρισμός.
...
Μάλιστα.
...
Εντάξει λοιπόν, ας μην ξαναβρεθούμε πουθενά.
Τουλάχιστον κάποιοι από εμάς.

loumboubamboula είπε...

To σχόλιο φίλε Τζαστελένη αφορούσε το blog της κνιτομαιρούλας το οποίο μόλις στις 2/7 κατάφερα να επισκευτώ και όχι το αβασάνιστα ή την πρόσκληση σου για την συναυλία .(στην οποία θα είχα έρθει αν δεν ήμουν πάτρα).Από την άλλη όποιος έχει τη σφήγκα...

Justelene είπε...

OK. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω και τη μύγα.
Παρά ταύτα, εγώ επιμένω να θεωρώ πως στους χαλεπούς καιρούς μας, δεν περισσεύει κανείς, ακόμα κι αν είναι Κνίτης, ΕΑΑΚίτης, Σταλινική ή Τσιπρική συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κ.ο.κ., κι ας με βρίζει ο μουφτάκος, ο Β. και ενδεχομένος κι εσύ.
Αυτό που απαιτείται κατά τη γνώμη μου, είναι κοινή δράση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας - δουλειά, διασκέδαση, οικογένεια, διαδίκτυο ή ότι άλλο - πέρα και πάνω από τον οποιοδήποτε κομματικό ή άλλο τύπου σχηματισμό.
Χωρίς αυτό βέβαια να απαγορεύει στον κάθε ένα από εμάς (άρα και στη Μαρία), να συμμετέχουμε με όποιον τρόπο εμείς επιλέγουμε σε κάποιον από τους σχηματισμούς αυτούς - έσοντες (bastaka περιμένω επιβεβαίωση περί της ορθογραφικής και συντακτικής ορθότητα της λέξης/φράσης) βέβαια πάντα έτοιμοι να δεχτούμε την - κατά προτίμιση - καλόπιστη κριτική των υπολοίπων.

Μαίρη είπε...

justelene να σαι καλά , βέβαια η κνιτομαιρούλα δε μασάει από άσχημα σχόλια , στην τελική ο καθένας από μας είναι αυτά που λέει , οπότε όταν βγάζουμε χολή και μιλάμε αηδιαστικά και πρόστυχα για κάποιον άνθρωπο επειδή δεν έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμάς , πολύ απλά δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας.

"Κάποιος" είχε μπει στο μπλοκ μου πριν λίγο καιρό και με έβριζε δημοσίως πολύ ασχημα , ο λόγος που έσβησα αυτά τα σχόλια δεν ήταν γιατί ένοιωσα άσχημα με αυτά που έγραφε αλλά για να μην είναι σε δημόσια θέα τόσο άσχημες εκφράσεις ...ας μην ξεχνάμε πως τα μπλοκ τα διαβάζουν ακόμα και παιδιά και για μένα προσωπικά είναι πολύ σοβαρό αυτό .


την καλημέρα μου